Ulkløb Blog

Ulkløb Blog

Om denne blog

På denne side vil vi lejlighedsvis dele af vore opleveler i Ulkløbben såvel som medlemmernes øloplevelser uden for Ulkløbben.

Indlæggene er skrevet af medlemmerne for medlemmer...

...men DU er meget velkommen til at kigge med og give din mening.

Årets ØL oplevelse 2017

ÅrskavalkadePosted by Ole Neis Gudbergsen 12 Dec, 2017 11:04:17

Årets Udenlandske Øloplevelse .

Jeg lukker øjnene og er nu i min virtuelle verden,

Jeg har tændt op i pejsen og ligger lige en ekstra Kævle på, jeg sætter mig godt til rette i min Cognacfarvede Chesterfield lænestol. Jeg åbner min perfekt temperede Barley Wine, hilser på Øllen og kigger dybt ind i den lækre karamelfarvede væske, jeg snuser godt til glasset og bliver mødt af de dejligste aromaer fra den vinøse væske, nu napper jeg et lille sip og får den dejligste oplevelse i munden, nærmest en eksplosion af smagsindtryk, udenfor er sneen begyndt at dale så stille ned, store fnug kommer nærmest valsende forbi mit vindue. Jeg tager en større tår af Øllen og bliver dejlig varm i kroppen, vellysten vælter ind i min krop og jeg er nu klar til at fortælle jer om Ulkløbbens to Største ØLoplevelser i det herrens år 2017.


Vores lille familie ( Ulkløbben ) valgte at tage til Berlin i April måned. Det var en fantastisk oplevelse, vores ChairManager havde lagt det ultimative ØLprogram i Berlin, du kan se det på vores blog her.


//blog.ulkloebben.dk/#post187


Denne pragtfulde tur er klart ØLklubbens Oplevelse i år.

Besøget var fra torsdag – Søndag. Vi var hos Stone to gange, det var bare Fab.

/blog.ulkloebben.dk/#post190

Vi startede med at deltage i en IPA festival, skønne IPA er helt friske og klar til at indtage i det hyggelige Bibliotek, i en stemning som var fremragende smagte vi den ene efter den anden lækre ØL. Maden var også glimrende både snacks og Hovedretterne faldt i de gæve Ulkløbberes smag.


BRLO blev indtaget med stor frokost og mange Flyers, igen var niveauet fremragende.

Der blev også plads til at besøge bl.a. IPA Bar Berlin, Muted Horn, Lager Lager, Hopfenreich, Strassenbräu, Brewdog og Mikkeller.

Vi hyggede os og vi kan klart anbefale et besøg i Berlin, når du ønsker at drage udenlands og dyrke Ulkløbbens passion nr. 1. Øllet.


Årets Danske Øloplevelse

Som familie havde vi én stor oplevelse som også står meget højt hos os alle individuelt – Mikkeller Beer Celebration Copenhagen 2017 ( MBCC2017) i Øksnehallen, hvor vi deltog i to sessions, en fredag og en lørdag.

Mikkeller Beer Celebration Copenhagen samler så mange af verdens bedste bryggere og verdens bedste øl, mange af dem er lavet til lejligheden og nivauet er SpitzenKlasse som de siger i Berlin.

Nævner lige et par af favoritterne :

18. th Street Brewery, Amager Bryghus, Bell´s, Boneyard, Brewski, Cigar City, Firestone Walker, Fonta Flora, Gigantic, Lervig, Magic Rock, Omnipollo, Stigbergets, Stone, The Bruery, Voodoo, Mikkeller og sidst, men ikke mindst, Mikkeller San Diego ( Ulkløbbens Årets Bryggeri ).


Allerede nu har Ulkløbben særdeles høje forventninger til Mikkeller Beer Celebration 2018 som vi rammer både fredag og lørdag. Det bliver som altid en Fest af de store.

Kæmpe tillykke til:

And then we take Berlin ( Ulkløbben Tour 2017 )

Mikkeller Beer Celebration Copenhagen 2017

/ NEIS

  • Comments(2)//blog.ulkloebben.dk/#post195