Ulkløb Blog

Ulkløb Blog

Om denne blog

På denne side vil vi lejlighedsvis dele af vore opleveler i Ulkløbben såvel som medlemmernes øloplevelser uden for Ulkløbben.

Indlæggene er skrevet af medlemmerne for medlemmer...

...men DU er meget velkommen til at kigge med og give din mening.

Årets ØLBar 2018

ÅrskavalkadePosted by Ole Neis Gudbergsen 12 Dec, 2018 07:57:14

Årets ØLBAR 2018

Ahhhhh... den tid på året igen, hvor mørket sænker sig tidligt, kulden breder sig og hvor det er helt legitimt, at sende konen afsted på julegavejagt, mens man selv lige finder en craftbeer bar og slapper af. Og så naturligvis også tiden, hvor ølbloggerne kårer årets favoritter indenfor en række kategorier. Igen i år falder Ulkløbben udenfor, da vi i sagens natur er flere om den skrivende pen og ikke bare én person. Vi har brudt vores hjerner og haft store og vilde(ish) diskussioner om hvad vi som kløb ville kåre som de bedste i 2018. I løbet af denne uge vil I kunne se hvad vi besluttede.

Så er det tid til Årets ØLBAR:

Vi har alle frekventeret diverse barer i Danmark samt i udlandet, det er skønt at se alle de nye steder som popper op og altid hyggeligt at komme til en vi har prøvet før. Vi kan kun opfordre jer alle til at besøge og støtte, så vi bliver ved med at have så mange muligheder når vi skal ud og have et par svalende eller varmende ØL.

Uden at gå alt for langt ind i en diskussion vil jeg fastslå at vi ønsker de små bryggerier skal kunne gro og vokse så vi hele tiden har mulighed for dejligt håndbrygget / microbryg ØL ( craft brew). Vi er ikke så vilde med de store bryggerier der tryner de små, særlig ærgeligt er det at se nogle af dem sende ting i detailhandelen somom det er microbryg, men jeg håber at forbrugerne kan se igennem flaskerne og selv finde ud af hvad der er godt og hvad der bare er gammelt ØL på nye flasker.

Der bør nævnes nogle nye spændende bekendtskaber når det handler om barer:

@Bicyclebrewing , @kompasset , @foxfriendscph . @Mikkellerairport @hundebadet

Der bør også nævnes nogle af de gode gamle:

@tap10 , @taphouse , Fermentoren , brus, himmeriget og ikke mindst Mikkeller barerne


Årets Ulkløbben ØLbar 2018 er:

SKAAL.

Der har igennem året været rigtig mange gode taptakeovers, Ulkløbben har blandt andet været til Founders, Rougue, på Baren, der er et godt venligt, vidende personale og ikke mindst masser af gode ØL. Derudover har de også noget lækkert smørrebrød samt gode burgers.

Kæmpe Tillykke til SKAAL

  • Comments(0)//blog.ulkloebben.dk/#post207