Ulkløb Blog

Ulkløb Blog

Om denne blog

På denne side vil vi lejlighedsvis dele af vore opleveler i Ulkløbben såvel som medlemmernes øloplevelser uden for Ulkløbben.

Indlæggene er skrevet af medlemmerne for medlemmer...

...men DU er meget velkommen til at kigge med og give din mening.

Elendig øl

ØlbedømmelserPosted by Jesper Hammerstrøm 21 Jun, 2013 19:58:20
En gang imellem skal man også drikke en møgøl for at huske sig selv på, hvorfor man har været interesseret i god øl i mange år.

Tuborg ULTRA grøn på dåse. Købt i Netto. Kedelig dåse faktisk. Den sædvanlige grønne farve nu i en slankere dåse. Angiveligt for at den bedre kan drikkes som et shot på vej til festen.

“Tuborg ULTRA grøn er en kraftfuld øl med en mild smag. Ingen bitterhed, ingen sure miner – bare mere af alt det, der gør livet lidt grønnere.“

Sikke en gang vrøvl. Den er bestemt ikke kraftfuld. Måske alkoholstyrken på 6,5% kan kaldes det? Men kraftfuld smag er der intet af. Nærmere vandet citronsodavandsagtig smag.

Der er absolut heller intet af det, der gør livet grønnere. Lidt humle kunne måske gøre livet grønnere, men det er der så intet af. i stedet for en citrus-agtig sødme.

Det værste er faktisk ikke, at det er en dårlig øl - jeg giver den 1,8 ud af 5,0 på Ratebeer. Det værste er faktisk, at Tuborg (Carlsberg!) tror, at de kan appelere til ungdommen med sådan noget crap bare fordi den er hældt på en slankere flaske.

Jeg gætter på, at den ikke findes på hylderne længere, når sommeren er ovre. Elendig øl.

  • Comments(1)//blog.ulkloebben.dk/#post91