Ulkløb Blog

Ulkløb Blog

Om denne blog

På denne side vil vi lejlighedsvis dele af vore opleveler i Ulkløbben såvel som medlemmernes øloplevelser uden for Ulkløbben.

Indlæggene er skrevet af medlemmerne for medlemmer...

...men DU er meget velkommen til at kigge med og give din mening.

De Molen smagning

Smagninger - ikke UlkløbbenPosted by Morten Hammerstrøm 10 Mar, 2017 12:52:55

Tirsdag d. 7. marts 2017 havde Kvickly Allerød linet op med De Molen smagning hvor selveste Menno præsenterede øllene

Jeg startede udfordringen med at vandre 7 km, ind til Taphouse, som havde Tap Take over, af selv samme bryggeri. 42 haner med De Molen øl – Mums.

Jeg nåede dog kun en enkelt men den skulle så også vise sig at blive den bedste på aftenen.

Det var Mout & Mocca – en 10% Imp. Stout, med masser af kaffesmag.

Mødte en følgesvend, på Taphouse, som jeg kunne følges, til Allerød med – Det er jo ude på landetsmiley

Turen til Allerød blev alt andet end let grundet bombetrussel og en dermed evakueret hovedbanegård, så fra at være i rigtig god tid kom vi, i stedet, 20 minutter for sent – måske lidt cool da alle lagde mærke til ossmiley

Nåh men Menno var i gang med at fortælle om første øl, så det var bare med at sætte sig. Heldigvis havde Hr. Lindberg spærret en plads. Desværre for os gamle mænd, så langt tilbage at det var svært at høre hvad der blev sagt om øllene

Det skal siges at Menno heller ikke var højtråbende (havde dog mikrofon), så med et publikum omkring de 200 personer, var det ikke let at høresmiley

…og hermed over til den vigtigt del, nemlig øllene. De blev præsenteret enkeltvis og i stigende alkohol styrke

1. Hugs & Kisses (Session IPA)

a. Lidt tyndbenet vil jeg sige – jeg ved godt hvad ”Session” betyder, uden den store humleprofil

2. Hammer & Sikkel (Porter)

a. Let porter der var meget drikbar uden at gøre det store væsen af sig

3. Vuur & Vlam (IPA)

a. Bryggeriets storsællert som bød på lidt mere humle end den første øl. Stadig synes jeg godt de kunne putte lidt mere bitterhed ind øllen

4. Heksen % Trollen

a. Trods at øllen var brygget med Brett og skulle være helt uden restsødme smagte jeg noget sødme fra et eller andet. Jeg havde fornemmelsen af en vingummibamse opløst i øl (den der lidt kunstige smag). Ikke noget for mig selv om jeg egentligt godt kan lide vingummibamser og øl – bare hver for sig

5. Amarillo (IIPA)

a. Nu kom der noget mere humle og lidt mere bitterhed, i smagen. Ved ikke om jeg er så skadet af at smage mange Amager Bryghus øl, at jeg synes alle De Molen øllene manglede noget bitterhed???. Smagen var derimod præget af en del sødme og blev også forklaret lidt da Menno fortalte at han havde en Trippel med en del humle, i tankerne, da han skulle brygge øllen

6. Heaven & Hell (Imp. Stout)

a. Så kom vi til noget hvor jeg blev glad igen. God smag.

7. Verdeel & Heers BA (Barrel aged Imp. Stout)

a. Så blev vandene skilt. Nu kom der røg i både duft og smag. Utroligt hvis det er fadlagringen som har kunne give al den røg. Dejlig øl

8. Weer & Wind Bourbon BA (Barrel Aged Barley Wine)

a. God barley wine, til den søde side hvor man godt kunne smage at den havde hygget sig på Bourbon

Nåh, men en hyggelig aften i godt selskab hvor det var Mout & Mocca, der vandt uden at være med i smagningensmiley

/Mollemand



  • Comments(1)//blog.ulkloebben.dk/#post185

Årets ølbar 2016

ÅrskavalkadePosted by Morten Hammerstrøm 14 Dec, 2016 08:13:28

Så er vi nået til 3. Dag i ”Danish Beer Blog Awards”

Dagens kåring er ny i forhold til sidste års kåring, så der var, desværre, ingen hjælp eller referencer, at læne sig op ad, i arkiverne.

Undertegnede har besøgt en del ølbarer, i løbet af 2016. Alene, eller med hele Ulkløbben, eller dele af den. Af naturlige årsager bliver det begrænset til, primært, at foregå i Kbh.

Ulkløbben har konfereret, på mail, om kandidaterne. Vi var ikke 100 % enige om en vinder, så vinderen er udpeget med bund i en oplevelse, Ulkløbben havde, samlet.

"In no particular order" vil jeg, herunder, liste nogle af barerne som blev foreslået, afsluttende med årets vinder:

Taphouse

Her har undertegnede smagt 105 forskellige, nye øl, i 2016 - fortæller Untappd mig.

Med de 61 haner; hvor Ungstrup (barens øl-ambassadør) sørger for, at der er noget for en hver smag, er det et super sted at være, uanset om man er hardcore ølsnob eller bare godt kan lide et glas godt øl.

Baren holdt 2 års fødselsdagsuge hvor jeg var der hver dag. Nogle dage alene, to dage med fruen og en enkelt dag med Ole, hvor vi senere endte på dagens vinder

Baren havde også Stone TTO (Tap Take Over) på alle 61 haner + 2 ekstra. Her var vi også et par stykker repræsenteret, fra Ulkløbben, til et ”Meet the Brewer” arrangement

TapHouse lå godt til i svinget, til at vinde årets pris og blev kun overgået af, at vi havde et decideret klubbesøg, hos vinderen.

Fermentoren
Her deltog Ole og undertegnede i Hoppin’ Frog TTO, efter at have deltaget i Amager Bryghus/Linda (Eks-Surly) brygning af ”Linda the Axe Grinder”

Her endte vi efter en af CBC dagene. Trods træthed hos enkelte deltagere blev det en super hyggelig afslutning, på festivallen

Super hyggeligt sted med god plads, udendørs


Ørsted/Søernes ølbar
Som altid er super hyggeligt at svinge forbi, men hvor vi ikke har været i Klub regi


En af de mange Mikkeller barer
Hvor jeg foretrækker Mikkeller & Friends/Koelschip om vinteren og Warpigs om sommeren – grundet de mange pladser udenfor.


Brus/Spontan
Her kunne fødselsdagsgaven, fra min kone – en middag på Restaurant Spontan, som er en del af To Øl’s etablissement – alene gøre den til kandidat. Sikke en oplevelse

Læs om den oplevelse her: http://blog.ulkloebben.dk/#post174

Super flot ”Brewpub” med masser af udendørspladser og godt øl (samt sodavand/cocktails) på hanerne.


Cafe Langebro
Er et superhyggeligt sted, i klassisk bodega stil men med gode øl, på hanerne og endnu bedre øl, i et overraskende omfangsrigt flaskekort. Her endte vi også efter en af CBC dagene og havde nogle hyggelige timer

Men ……….. prisen går til ……..

BANKSIA


Banksia overtog lokalerne fra Den Tatoverede Enke, som var en sublim restaurant/Belgisk bar med et meget stort udvalg af belgiske øl.

Nu er det blevet til et Australsk sted. Stadig med sublim mad men den belgiske bar blev skiftet ud og i hænderne på barchefen, Kasper, blev det til et sted hvor vi ølelskere kan nyde et afvekslende og spændende udvalg i fadøl og et – ikke så stort men meget velassorteret – flaske kort

Der har været en del TTO’s og Battles, på baren. Et virkelig højt aktivitetsniveau.

Efter baren har fået etableret overdækket udestue, med varmelamper er udesæsonen også udvidet en del og giver nogle ekstra pladser, til den ikke så store bar

Ud over deres øl, kan man købe mad, i baren. Mad, som er virkelig god.

Jeg har været der er en del gange, i årets løb men den primære årsag til, at de vinder prisen er, for den del af Ulkløbbens bytur som foregik her. Her fik vi forrygende mad, dejlig øl og en god betjening.


Læs om byturen her: http://blog.ulkloebben.dk/#post173

På Ulkløbbens vegne

/Mollemand



  • Comments(2)//blog.ulkloebben.dk/#post178

Mollemand på Spontan

ØlbarerPosted by Morten Hammerstrøm 17 Oct, 2016 21:30:22

Når man er blevet 49’er skal man åbenbart forkæles. Det syntes min kone, i hvert fald, siden jeg skulle have den store oplevelse, at spise på Restaurant Spontan

Spontan er en del af To øl’s store ”Brewpub”, på Nørrebro, hvor de både har bryggeri, bar, shop og så deres gourmet restaurant hvor de har D’Angleterre’s (Marchal) tidligere Michelin kok, til at husere

Der var ingen tvivl da vi var ankommet, personalet havde taget vores overtøj og vi havde skimmet menukortet – vi gik all-in. 6 retters menu med dertil hørende øl menu. Der er faktisk mulighed for at vælge en vin menu – men no-no, ikke her.


Herunder prøver jeg at liste hvad menuen bestod af, tilknyttet en kort kommentar om øllen

Velkomst: En lille pære snack, på is

To øl - Primal pils. Frisk pilsner på 6 %. På husets regning grundet fejringen af To øls 6 års fødselsdagsfest

1. ret: Kammusling med plader af kålrabi samt dild og musling creme

1. øl: To øl – Gose to Hollywood. Super sour, der passede ekstremt godt til retten – faktisk ville den passe til flere af retterne, der kom senere


2. ret: Pighvar med Knoldselleri-chips, svampestøv og hyldeblomst skum

2. øl: Lindemans – Spontanbasil. Fantastisk til maden. Jeg har dog ikke været helt vildt begejstret for den før, bortset fra når jeg har brugt den til at sylte rødløg mm. i den. Dejligt syrligt og basilikum smagen kom til sin ret, op mod maden


3. ret: Baerii Kaviar (ja, navnet sig mig ikke noget da jeg ikke er kaviar espert), to slags bønner, karse, skalotteløg og kiwi bær

3. øl: Omnipollo – Leon. En 6,5% APA, som jeg ikke syntes var specielt passende til retten. Her ville jeg hellere have haft f.eks. Gose to Hollywod, som med sin salte og syrlige smag havde stået bedre, op mod maden


4. ret: Hummerklør med Hummer bisque, Butternut squash og vanille

4. øl: St. Bernardus – Abt 12. En 10% belgisk Quadrupel, der matchede den tunge bisque, der dog var lidt lettere grundet brugen af vanille


5. ret: Krogmodnet bøf, med kartofler og røget marv

5. øl: To øl – Chateau. To øl kalder den en Vin øl. Udmærket mad-øl, på 10,4%, som vinfolk måske ville kunne adoptere


6. ret: Hø-is med æbler og kanel hjerte kiks

6. øl: To øl – Mine is bigger than yours. En super 12,5% Barley Wine, der vel passer til de fleste desserter og hyggestunde


Så var der ikke mere på menuen, men vi blev siddende et godt stykke tid og smagte lidt mere øl



Sluttede af med Crooked Stave’s Raspberry Origins – wow siger jeg bare. Den fik straks et 5-tal, på Untappd

Sikke en afslutning, på en fantastisk aften. Tak kære kone
/Mollemand







  • Comments(2)//blog.ulkloebben.dk/#post174

Bytur 2016

MedlemsmøderPosted by Morten Hammerstrøm 26 Sep, 2016 18:23:17

En gang om året drager Ulkløbben, på bytur. I fredags var det så blevet tid, igen

Sonni og Mads havde meldt sig som arrangører og vi andre var spændt på hvad der ventede os

Kl. 17 skulle vi mødes foran Kbh. Rådhus – det var det eneste vi vidste. Her startede vi med Mikkellers ”No Thanks given”. En græskar porter med tranebær. Sjov kombi men god øl


De to værter ville ikke røbe noget af dagens program, men pludselig kom der en rådhusbetjent ud og hentede os. Derefter blev vi ført af smalle trapper og kældergange til Københavns Rådhus Grundstensrum. Så var stemningen da på plads


Her ventede Stig, fra Boxbeers, der skulle føre os igennem en lynsmagning med temaet ”Sort og Surt”. Og sort og surt var det


Fantastisk smagning i forrygende omgivelser. Vi smagte flg. øl:

· Pizza Port: Ponto (4,5%) – Opvarmnings øl

· Mikkeller/Boon: Oude Geuze Boon (7%)

· Owa Brewery: Ume Lambic (5,2%)

· Black Barrels (Ita): Vedova Negro – Italian Sour (6,2%)

· BrewDog: Paradox Islay Version (15%)

· Nerd Brewing: Index out of Bounds – Mulato Edt. (11,6%)

· Evil Twin Brewing: Imperial Doughnut Break (11,5%)

Spændende at stifte bekendtskab med Owa Brewery, Black Barrels samt Nerd Brewing, som jeg ikke kendte i forvejen

Efter Rådhusbesøget fik vi stukket en Stone (meget passende med den TTO, de laver på Taphouse, tirsdag) dåse øl, i hånden og så vandrede vi ellers gennem Centrum


Målet var Banksia – Hvor var du henne Kasper?

Her skulle vi gennem en sublim 3 retters menu hvor af de to var meget australske. Super spændende at få lov at smage både Krokodille suppe samt Kænguru filet. Det smagte helt fantastisk


Til dessert fik vi, meget nærliggende, Beeramisu. Kan ikke lige huske øllene, i detaljer, da jeg synes at madoplevelsen var så fantastisk


Efter Banksia var det ind i taxaer, med retning mod Stefansgade, på Nørrebro

Her skulle vi først på Koelschip hvor endnu en stor oplevelse ventede

Her fik vi serveret en Belle-Vue Geuze fra 1989 – selvfølgelig i originale glas


Fik ikke lige fanget prisen, men 1999 versionen – som de fleste synes er dårligere - kan købes på Mikkellers webshop, til kr. 899. Så tør jeg ikke tænke på hvad 1989 versionen kostede på Koelschip

Nåh, men det finder jeg jo nok ud af da jeg er klubbens kasserer

Vi sluttede af på Mikkeller & Friends med en masse god øl


Tak til Sonni og Mads for en fantastisk bytur

/Mollemand



  • Comments(0)//blog.ulkloebben.dk/#post173

DØE Festival 2016

FestivalerPosted by Morten Hammerstrøm 20 Sep, 2016 21:09:50

DØE festival 2016. Tror det er min 10. DØE festival - og jeg er stadig vild med den

Der er ellers godt gang i diskussioner omkring DØE’s berettigelse og ageren – men den diskussion vil jeg ikke komme ind på her.

Festivallen kan de i hvert fald finde ud af at afholde – de har jo også øvet sig nogle årJ

Festivallen er de sidste par år blevet afholdt i Lokomotiv-værkstedet og det er jeg glad for. Der er meget mere plads/luft i gangene så man ikke får klaustrofobiske tendenser. Det kunne man godt få de tidligere steder festivallen er blevet afholdt.

I år stod Hr. Lindberg og undertegnede klar, om torsdagen

Sol fra en klar himmel og masser af mennesker i kø.

Solen kunne man nyde under festivallen da der er et stort område uden for bygningen hvor man bl.a. har placeret spiseboder mm.



Nåh, men telefonen er opladet og klar til registrere en masse nye øl – på Untappd. Lad os komme indenfor.

Vi kommer igennem billet kontrol og får udleveret poletter og en af de første stande man får øje på er ”Brooklyn Brewery”

Hvilken start. Der er medtaget øl fra Garret Olivers legestue ”Ghost Bottle” så det tegner godt. Vi smager 4 stk. hvor ”Kiwi’s Playhouse” – en sour – gjorde det bedst med 4,5 stjerner

Derefter er det videre og vi skal heldigvis kun gå få meter før vi står ved ”Det Lille Bryggeri”. Her er der altid masser af nye/spændende øl, der kan udfordre en på bitterhed, surhed eller, som i år, med kokos. Vi skulle jo smage ”The stay Puft” porter, som var blevet navngivet efter en konkurrence, på Facebook. Konkurrencen blev vundet af Mads, fra Ulkløbben!!!!!

Hvis man er til kokos så er det et must at smage denne øl. Jeg gav den 4, på Untappd

Derudover smagte vi nogle andre øl samtidig med at vi fik en sludder med Sten Sønderhousen, som har været til stor inspiration, for mig, ud i noget helt andet – nemlig madlavning med Sous Vide

Derefter gik turen til ”Amager Bryghus”, som vanen tro havde så mange forskellige øl med, at man kunne bruge en ordentlig stak poletter.

Her smagte jeg bl.a. ”The Dark Overlord”, ”Brown Boobies falling” samt ”Top Roll”. Sidstnævnte et samarbejdsbryg med Cigar City, som jeg fandt bedst og gav 4*

Så fik vi øje på ”Rocket Brewing” hvor vi fik en sludder med Smeden/Thomas om Berliner Weisse som har vundet sig ind i manges øl hjerter – i hvert fald mit

Her smagte jeg 3 Berliner Weisse. Bl.a. ”Fly me to the moon” som jeg gav 4,5*


På vores vej rundt stødte vi ind i en del som vi kendte. Heriblandt Carsten – den cyklende ølentusiast, Flemming Pølsemager samt Anders (som i dag passede stand hos Kvickly Allerød)


Gemt – eller i hvert fald ikke slået stort op – var der også en Stone stand. Her finder man jo altid god øl

Vi fik besøgt en masse andre stande og smagt en masse øl. Der er en del importører som har oppet sig og havde rigtig god øl med. Vi stod også lang tid ved ”Det belgiske hus”, som havde masser af belgisk (sur) øl samt en del Mikkeller øl, med

Dagens øl blev ”Rogue” / ”Double Chocolate Stout”. Den fik 5*


Der er stor uenighed, i Ulkløbben, om hvor vidt denne festival er god nok. Lad mig slå det helt fast – det synes jeg den er.

Jeg deltager også næste år

/Mollemand



  • Comments(0)//blog.ulkloebben.dk/#post172

Copenhagen Beer & Whisky Festival

FestivalerPosted by Morten Hammerstrøm 08 Sep, 2016 19:27:04

Copenhagen Beer & Whisky Festival – Ny festival, i København

Ulkløbben var inviteret til at deltage og vi var 3 mand høj, der startede med en to timers rundtur, sammen med andre bloggere og presse


Britta – Festival Manager – førte os igennem et program, der både skulle bestå i en forklaring af intentionerne med festivallen, Prisoverrækkelse, Brandbil sirener og en del øl

Først fik vi en smagsprøve af Festival øllen – som vi dog havde smagt før festivallen, da den var kommet på gaden – Baobab, fra Jacobsen. Samtidig introducerede Britta os for hvorfor der var behov for en ny festival i København. Noget der allerede nu skiller den fra de andre festivaller er, at der er whisky og rom med. Fremover er det meningen at der også skal være mere fokus på mad & øl. Det lyder interessant
Mens vi blev klogere på festival og samarbejde kunne vi nyde det kunstneriske indslag - stadig ikke sikker på at jeg forstod det


Jeg blev også lidt klogere på hvorfor man havde valgt Forum, som stedet hvor man debuterede med festivallen. Det er nemlig BCHG (ejer både Bella Center og Forum) der står bag

Pressechef for Bryggeriforeningen (Per) fortalte også lidt om hvordan de havde en fod med i festivallen

Derefter overværede vi den officielle åbning af festivallen, efterfulgt af prisuddelingen ifm. Nordic Challenge. En konkurrence hvor bryggerier havde haft mulighed for at indsende øl og dermed deltage. 180 øl og vist næsten 40 priser. Det er er jo vanvittigt. Men setup’et var stort så fødevareministeren var til stede for at overrække priserne, som Carsten Berthelsen annoncerede. Alle sejl var sat


Derefter var vi på kort besøg hos bl.a. Frederiksberg Bryghus og Braunstein hvorefter vi afsluttede med smagning af nogle af de øl, der havde modtaget guldmedalje, i den nyligt afsluttede prisuddeling

Det foregik ved at Claus fra Søgård Bryghus havde medbragt sin fantastiske brandbil og sirenerne blev brugt hver gang vi skulle smage en ny øl


Nogle af de ”heldige” udskænkere var Midtfyn Bryghus og Thisted


Efter presse rundvisningen var det tid til at gå opdagelse, på egen hånd

Det var en sjov fornemmelse at bevæge sig rundt i en næsten mennesketom hal, men det gav os mulighed for at sludre med de gode mennesker der var bag bardiskene


Jeg fik bl.a. smagt Mjød, rom og whisky ud over en masse øl.

Amager Bryghus havde som altid mange/dejlige øl og bartendere med. Så her brugte vi en del tid


Der var en del importører som havde rigtigt godt øl med. Det var den største overraskelse for mig.


Der var mulighed for at købe mad – fandt vi ud af et kvarter før de stoppede med at servere varm mad. Der var et rimeligt madkort og det smagte godt - og så var der ingen til at forstyrre



Jeg mangler at se hvor festivallen bevæger sig henad over de næste par år – hvis den overlever. Der var ikke mange gæster og jeg kunne høre på udstillerne at det var hundedyrt for en stand. Til gengæld kunne de få flere penge for de poletter de inddrev. Men det kræver jo at der mange gæster

Jeg synes også at prisen på kr. 15 pr. polet er lige i overkanten specielt set i lyset af at flere udstillere ikke skænkede særligt meget i glasset

Nåh, men jeg fik smagt noget rigtigt godt øl/rom/whisky/drinks


Det var en flot men meget mennesketom festival og hvis de mener det med at bringe mere af kombinationen øl & mad ind, så kommer jeg nok også næste år

/Mollemand



  • Comments(0)//blog.ulkloebben.dk/#post171

Blogger event på Midtfyn

FestivalerPosted by Morten Hammerstrøm 18 Aug, 2016 18:01:06
Ulkløbben var inviteret til Blogger og Presse event forud for den kommen Beer & Whisky Festival, der skal afholdes for første gang
Eventet var arrangeret af Midtfyns Bryghus, som også har været med inde omkring den nye festival

Selv om vi havde nogle timers transport turede Ole og undertegnede af sted, mod Fyns land
Vi havde været smarte og bestukket min datter og en af hendes veninder til at køre os, så vi kunne nyde nogle dåseøl, på vejen. Det blev til nogle dejlige Mikkeller og Stone kreationer

Vel ankommet blev vi godt modtaget af Eddie & Crew og det varede ikke længe før vi stod med et glas øl, i hånden. En øl som vi selv tappede direkte fra tanken. Smash var øllen som vi både smagte på flaske (med lang tid på bagen) og så den der var direkte tappet fra tanken. Sikke en forskel. Nærmest to forskellige øl (gad godt at have sådan en tank der hjemme)

Efter en hurtig rundtur på bryggeriet (bemærk stoltheden af at have betalt noget ud), hvor vi kunne konstatere, at det altså er ok faciliteter samt omgivelser, var det tid til noget mad. Eddie grillede burgers og til det blev der serveret et udvalg af Bryggeriets normale udvalg

Efter maden blev der lejlighed til at smage en rom, som en af bryghusets venner præsenterede. Den faldt også i god jord

Efter introduktion til Beer & Whisky festival og hvilket arbejde der er lagt i at stable den på benene, var det tid til at smage på nogle af de lidt mere hemmelige øl og resten af aftenen gik med hyggelig snak

Tak til Midtfyns Bryghus for et hyggeligt arrangement. Vi ses til festivallen
/Mollemand





  • Comments(0)//blog.ulkloebben.dk/#post170

Mollemands ølår 2015

ÅrskavalkadePosted by Morten Hammerstrøm 30 Dec, 2015 12:49:28

Her er en kort gennemgang af ølåret 2015, set fra undertegnedes side

Hvor mange

725 forskellige øl siden min UnTappd debut 20/2-2015

Værste øl

34 øl, der har fået under 2 i karakter. Heriblandt 4 fra Palæstina samt en del danske/svenske. Føj for den

Bedste øl

112 øl med karakteren 4,5 eller over – så jeg har fået mange fantastiske øl, i 2015

25 øl med topkarakteren 5

21 af disse er af Stout/Porter familien hvor jeg vil fremhæve ”La Muerte Noel” fra Amager Bryghus, som blev oplevet på Taphouse, sammen med Ole. Der måtte krammes efter at have taget den første tår – sikke en øl.

1 Black IPA – ”Sort Kaffe” fra Mikkeller

2 i Sour familien, hvor jeg vil fremhæve ”SpontanCherry Frederiksdal” fra Mikkeller, som blev nydt hos Poletkongen til hans fantastiske arrangement, i forsommeren

1 Quadrupel – ”Straffe Hendrik Heritage 2013” fra De Halve Maan

Bryggerier

Mikkeller med 51 øl og Amager Bryghus lige efter med 40 øl. Hvis jeg havde noteret ikke kun unikke øl men hver gang jeg smagte en øl, så ville Amager Bryghus nok føre stort da jeg er kæmpe fan af deres humlede tilgang samt deres kanon høje bundniveau

Dertil kommer, at 2015 så var året hvor de bryggede Batch1000, som jeg har nydt utallige gange

Billedet er fra deres ”4th of July” arrangement hvor de brillerer med øl-release, motorcykler, musik, mad og dejligt vejr, hvert år

Bedste oplevelser

Vores jubilæumstur, til Bruxelles med besøg på Cantillon. Super by at besøge når man er ølsnob

BrandeManager’s jubilæumsarrangement (selvudnævnt), med start ved Kihoskh, transport rundt i byen med deres gamle VW bus og afslutning, i privaten, til fantastiske øl