Ulkløb Blog

Ulkløb Blog

Om denne blog

På denne side vil vi lejlighedsvis dele af vore opleveler i Ulkløbben såvel som medlemmernes øloplevelser uden for Ulkløbben.

Indlæggene er skrevet af medlemmerne for medlemmer...

...men DU er meget velkommen til at kigge med og give din mening.

Founders Brewing Tap Takeover 2018

Smagninger - ikke UlkløbbenPosted by Ole Neis Gudbergsen 26 Jan, 2018 14:04:30

Founders Brewing Tap Takeover hos Skaal

Ulkløbbens CashManager og EventManager var taget på Tour hos den glimrende ØLbar, Skaal på Kultorvet.

Anledningen var at Skaal havde lokket det lækre Amerikanske Founders Brewing til at dukke op med tyve af deres gode ØL, nivauet er som altid højt når Founders er indblandet.

Founders er et stort Amerikansk Bryghus der er bosat i Michigan, her kommer lidt historie fra Wikipedia.

Canal Street Brewing Company blev organiseret i 1996 som John Pannell Brewing Company af Mike Stevens og Dave Engbers, der begyndte at drive virksomhed og ændrede selskabets navn til Canal Street Brewing Co. i 1997. Stevens og Engbers var ihærdige hjemmebryggere. Ølflaskens etiket indeholdt oprindeligt et gammelt sort og hvidt billede af de oprindelige Canal Street bryggerier med ordet "Founders" over det. Således blev virksomheden kendt som Founders Brewing Company.

Siden midten af ​​2000'erne er bryggeriet blevet et af de mest fremtrædende bryggerier i Michigan, de leverer til 37 stater og produktionskapacitet er 340.000 tønder om året. Founders var det 30. største amerikanske håndværksbryggeri efter salgsvolumen i 2012 og 41. største amerikanske bryggeri ved salg i 2012. I 2014 var grundlæggerne klatret til det 17. største håndværksbryggeri baseret på salgsvolumen og den 23. største samlede. I 2014 annoncerede Founders den anden udvidelse, som var på 35 millioner US $, det vil fordoble produktionskapaciteten.

Når udvidelsen er færdig, vil bryggeriet kunne producere 900.000 tønder, ifølge Grundlæggeren.

Fra 2013 blev de to øl, Kentucky Breakfast Stout (KBS) og Canadiske Breakfast Stout (CBS) placeret blandt BeerAdvocate's top 10 øl, med CBS rangeret som den 4. bedste øl i verden ved brugeranmeldelser.
I en afstemning i 2013 afholdt af Ratebeer.com, blev Founders det 3. bedste bryggeri i verden. Founders fik en 2. plads i 2011 og 2012.

I December 2014 meddelte grundlæggerne, at Mahou-San Miguel havde købt en 30% minoritetsandel i virksomheden. Dette gør at bryggeriet ikke længere er et håndværksbryggeri, ifølge Brewers Association definitionen, da det kræver, at håndværksbryggerier ikke er mere end 25% ejet af et makro-bryggeri.

Vi smagte 10 forskellige Founders ØL i går:

1. Canadian Breakfast Stout CBS 2017
2. Kentucky Breakfast Stout KBS 2017
3. Azacca IPA
4. Doom 2017
5. Sumatra Mountain Brown
6. Frootwood
7. Porter
8. Imperial Stout 2017
9. Breakfast Stout 2017
10. Festivus Wheat

Det kan godt være at det nu er et makro-bryggeri, men det er som altid vellavede ØL, hvor der er kælet for detaljerne, vi syntes begge at nivauet er højt for de smagte ØL og Founders er så absolut PT kvalitet, vi vil som altid holde øje med at kvaliteten holdes og opskrifterne ikke udvandes. Det er eccentielt at de store firma økonomichefer ikke kommer indover med de hurtige løsninger, der betyder øget profit på kort bane på bekostning af kvalitet.

Det var et glimrende udvalg som Ungstrup havde fået skaffet hjem, selskabet var som altid i top med Gode ØLvenner. ( NEIS ) • Comments(0)//blog.ulkloebben.dk/#post203

Referat GF2018

MedlemsmøderPosted by Ole Neis Gudbergsen 10 Jan, 2018 10:39:28

Generalforsamlingen 20180105


Dagsorden:

Chairmanager åbnede mødet med en skål i de dejlige reference ØL fra bl.a. Stone Berlin.

1. Valg af referent: Enstemmigt Valgt Neis.

2. Valg af dirigent: Enstemmigt Valgt Neis. Dirigenten konstaterede at GF var lovligt indkaldt.

3. Formandens beretning : Enstemmigt vedtaget, der var en kort snak om smagninger indtil videre køres ”privat” og økonomien ikke kører i klubkassen. Der blev også snakket om Blog Kontra Facebook.

Vedtaget at begge dele stadig prioriteres. Mads prøver at udarbejde en hensigtserklæring om brug af Facebook & Blog til næste møde hos Sonni 20180420.

4. Kassererens beretning: Enstemmigt vedtaget.

5. Fastlæggelse af kontingent for næste regnskabsår: Efter en lang snak om MBCC2018 og DØE hvor Chairmanager vil lave MBCC2018 dag to til et officielt Ulkløbarr. Det blev besluttet at fortsætte med MBCC2018 dag 1 som Officielt Ulkløarr. ( Klubbetaling ) MBCC2018 dag 2 som egen betaling. Det blev besluttet at droppe DØE da der ikke kan opnås enighed om dette. Dermed er der ingen grund til at forhøje klubkontigentet, da der er den fornødne elastik i budgettet når vi ikke har DØE som officielt Ulkløbarr.

( klubbetaling ).

6. Fastlæggelse af tilskud til Medlemsmøder: Samme som i år. Bæhr ville gerne drøfte om der kan laves om på afbudsreglerne, da der ikke er indgivet forslag om vedtægtsændring, kan der ikke ændres på reglerne, Bæhr opfordres til at aflevere et forslag til næste år.

7. Indkomne forslag Ingen forslag modtaget

8. Valg til bestyrelsen: alle modtager genvalg.

9. Valg af revisor: Revisoren fortsætter, vil dog gerne have lidt flere ØL.

10. Eventuelt : Frank har en åben invitation til Mallorcatur i sensommeren. Frank laver oplæg, så må vi se om det kan blive en off. ulkløbtur eller ”bare” vennetur.

Der blev talt om mulighed for lidt ekstra Tøj, mest til de nyeste medlemmer, der mangler lidt. Sonni vil prøve at finde ud af om det kan lade sig gøre at bestille ( egen betaling )
( NEIS ) • Comments(4)//blog.ulkloebben.dk/#post202

Årets ØL oplevelse 2017

ÅrskavalkadePosted by Ole Neis Gudbergsen 12 Dec, 2017 11:04:17

Årets Udenlandske Øloplevelse .

Jeg lukker øjnene og er nu i min virtuelle verden,

Jeg har tændt op i pejsen og ligger lige en ekstra Kævle på, jeg sætter mig godt til rette i min Cognacfarvede Chesterfield lænestol. Jeg åbner min perfekt temperede Barley Wine, hilser på Øllen og kigger dybt ind i den lækre karamelfarvede væske, jeg snuser godt til glasset og bliver mødt af de dejligste aromaer fra den vinøse væske, nu napper jeg et lille sip og får den dejligste oplevelse i munden, nærmest en eksplosion af smagsindtryk, udenfor er sneen begyndt at dale så stille ned, store fnug kommer nærmest valsende forbi mit vindue. Jeg tager en større tår af Øllen og bliver dejlig varm i kroppen, vellysten vælter ind i min krop og jeg er nu klar til at fortælle jer om Ulkløbbens to Største ØLoplevelser i det herrens år 2017.


Vores lille familie ( Ulkløbben ) valgte at tage til Berlin i April måned. Det var en fantastisk oplevelse, vores ChairManager havde lagt det ultimative ØLprogram i Berlin, du kan se det på vores blog her.


//blog.ulkloebben.dk/#post187


Denne pragtfulde tur er klart ØLklubbens Oplevelse i år.

Besøget var fra torsdag – Søndag. Vi var hos Stone to gange, det var bare Fab.

/blog.ulkloebben.dk/#post190

Vi startede med at deltage i en IPA festival, skønne IPA er helt friske og klar til at indtage i det hyggelige Bibliotek, i en stemning som var fremragende smagte vi den ene efter den anden lækre ØL. Maden var også glimrende både snacks og Hovedretterne faldt i de gæve Ulkløbberes smag.


BRLO blev indtaget med stor frokost og mange Flyers, igen var niveauet fremragende.

Der blev også plads til at besøge bl.a. IPA Bar Berlin, Muted Horn, Lager Lager, Hopfenreich, Strassenbräu, Brewdog og Mikkeller.

Vi hyggede os og vi kan klart anbefale et besøg i Berlin, når du ønsker at drage udenlands og dyrke Ulkløbbens passion nr. 1. Øllet.


Årets Danske Øloplevelse

Som familie havde vi én stor oplevelse som også står meget højt hos os alle individuelt – Mikkeller Beer Celebration Copenhagen 2017 ( MBCC2017) i Øksnehallen, hvor vi deltog i to sessions, en fredag og en lørdag.

Mikkeller Beer Celebration Copenhagen samler så mange af verdens bedste bryggere og verdens bedste øl, mange af dem er lavet til lejligheden og nivauet er SpitzenKlasse som de siger i Berlin.

Nævner lige et par af favoritterne :

18. th Street Brewery, Amager Bryghus, Bell´s, Boneyard, Brewski, Cigar City, Firestone Walker, Fonta Flora, Gigantic, Lervig, Magic Rock, Omnipollo, Stigbergets, Stone, The Bruery, Voodoo, Mikkeller og sidst, men ikke mindst, Mikkeller San Diego ( Ulkløbbens Årets Bryggeri ).


Allerede nu har Ulkløbben særdeles høje forventninger til Mikkeller Beer Celebration 2018 som vi rammer både fredag og lørdag. Det bliver som altid en Fest af de store.

Kæmpe tillykke til:

And then we take Berlin ( Ulkløbben Tour 2017 )

Mikkeller Beer Celebration Copenhagen 2017

/ NEIS

 • Comments(2)//blog.ulkloebben.dk/#post195

Lidl Smagning

Smagninger - ikke UlkløbbenPosted by Ole Neis Gudbergsen 16 Jun, 2017 15:51:33

Smagning med Lidl Tirsdag d. 6/6-2017.

Ulkløbben ( Mollemand & Neis ) var indkaldt til ØLsmagning da #LidlDanmark har satset lidt ekstra mønt på Craft Brewing, Craftbrewing er det vi i DK kalder for Special ØL.
De havde tre ØL fra Hatherwood, Craft beer Co.(HCBC) der bliver brygget af, Shepherd Neame (SN), det gamle traditionsbryggeri i England.

Du kender måske to af deres ØL der hedder Spitfire og Bishops Finger, de sælges i bl.a. Bilka & Føtex.

SN har mere end 300 pubber i London samt det sydøstlige England og må siges at være et temmelig stort bryggeri. De har brygget 5 ØL og en Cider til #LidlEngland, i første omgang er det kun de 2 af Øllene og Cideren som de har valgt at smide i butikken i #LidlDanmark.


Nr. 1 var godt bitter, Amber Adder Ale på ( HCBC )

Nr. 2 var Cideren, ok, men lige en tand for sød for mig, måske en lime skive kan gøre den mere atraktiv for undertegnede der kan lide syrlige frugtØL.

Der var også to ekstra ØL, Lidl vil have nogle Special Bryg fra tid til anden, i disse uger fra Rye River Brewing Company ( RRBC), et mikrobryggeri fra Kildare, Irland.

Nr. 3 var Irish Pale Ale fra RRBC, dejlig frisk Pale Ale, skøn Humleprofil.

Så var der glimrende Tapas, klart i en klasse over ØLlet.
Nr. 4 var Green Gecko IPA, dejlig frisk humleprofil med bisquit og limetwist i smagen.

Nr. 5 var Irish IPA, klart den bedste efter min mening, skøn humlet og god bitterhed.

Til at præsenterer ØLsmagningen af de 4 ØL samt Cideren havde Lidl hyret ”Den Legendariske” Rory Lawton.

Selv kendte jeg intet til denne Legende, men det skulle vise sig hvorfor han var Legendarisk. Vi så nedenstående reklamefilm for ØLlet.

https://www.youtube.com/watch?v=FLvkB16DUZs

Rory præsenterede ØLlet på en god og proff måde.

Afstemningen blev nok domineret af de mange unge kvinder som må ha stemt Ginger Grizzly til sejren, jeg tænker at de unge kvinder bør opdrages til at kunne lide Humle samt bitterhed som de trænede kvindelige BeerGeeks.

Jeg syntes at Øllet er værd at smage og bestemt er interesandt ikke mindst i betragtning af prisen som vil ligge imellem 15-20 Kr. pr. flaske.

Tak til Lidl for invitationen, mad & drikke samt gave & Tak for Hyggeligt samvær med #Travelingcicerone & #humle&mad.

 • Comments(0)//blog.ulkloebben.dk/#post193

Neis på DØE ØLfestival 2017

FestivalerPosted by Ole Neis Gudbergsen 28 May, 2017 12:53:42Fik bogmærket 31 ØL og drak lidt løst også som jeg ikke fik noteret.


En enkelt bundskraber, men ellers mange gode velproducerede, spændende ØL.

Besøgte bl.a. Det lille Bryggeri. Som jo altid har mange gode ØL. Bingo IPA ( 3,75 ) var sjov fordi lodtrækning har afgjort hvilke humler der er brugt, det gav en velsmagende frisk øl som var med i konkurrencen om festivalens IPA.
Spybrewing tog IPA prisen for mig med deres Holmén DIPA ( 4,0 ), den var bare skøn, frisk og hazy som Øllet skal være PT. God ØL du har brygget Jens Lynge.

Det sjove er
jo at bryggere har gået meget op i klarhed på øllet og mon ikke Hr. Jacobsen fra Valby Bakke har vendt sig nogle gange i graven. Tænk hvor meget godt øl som er blevet kaseret pga uklarhed, nåh det var en sidebemærkning.Haandbryggerstanden er Altid et must for mig, upComing Stars om man vil X-faktor på vej til Barernes ØLhaner.
Der er mange barer som vil ha fingre i små Batch og det er nok fremtiden små Batch af høj kvalitet. Jeg smagte to super Øl den ene var en barley Wine ( wanna Fig ) lavet af Martin Pedersen ( Karensgade Bryghus ) skøn med masser af brændte figner så lækker ( 4,5 ) og Mon Cheri Blanc, en Witbeer fra Brygger Thomas Riisbjerg... gav den topkarakter 5, var så glad da Bryggens dråber nåede min tungespids perlende roseagtig med et syrligt snert af bær, denne øl kunne jeg drikke hver aften i aftensolens skær, ønsker en hane på min terrasse omgående.Blev også
hængende et godt stykke tid ved Det Belgiske Hus, de har altid mængder af dejlige Øl, #Mikkeller og ikke mindst de mange lækre belgiske superbryg med de frugtfyldte og syrlige til det sure... uhmmmm ølstile som jeg bliver større og større Fan af. Smagte den nye NEIPA fra Mikkeller / Stigbergets American Cream ( 4,0 ).
Amager bryghus var også repræsenteret her, var sgu skuffet over de ikke var med ligeså med #Flyingcouch, #rocketbrewing.
Jeg kan altid tale med ØLTendere det er hyggeligt, men for mig vægter det at hilse på Bryggeren og de kendte ansatte fra bryghusene, få historierne fra dem som ved mest, det er Mine Kilder i ØLverdenen.


Er det mon fordi den Danske ØLscene er gået i stå at de ikke vil med på #DØE, at de vælger udlandske messer i stedet, tænker der er 12167 besøgende ???
Nød at tale med mange ØLVenner / Bryggere for det er her styrken ved festivallen er, for mig .


#Thistedsbryghus chefbrygger taler jeg med og han har en spansk brygger med fra #Domus et dejligt bekendtskab gode ØL var det ninfa ( 4,5 ) en skøn imp. Stout masser af kaffe og chokolade og en spændende ØLlikør.
Domus og Thisted brygger Iøvrigt et collab bryg, en ale.

Besøgte også Jacobsen standen, de plejer at gemme lidt lækkert under disken og for at smage noget Brooklyn Brewery, som jeg har en stor kærlighed til. De havde desværre ikke så meget med i år.


Overraskelse var det Polske Bryggeri, Pracownia Piwa også smagte to glimrende ØL bl.a. den friske NEIPA Tango & Mango super lækker og frugtrig. ( Som ses nedenfor )


Tak til Annbritt for billetten og dejligt Selskab, fedt at Min kollega Martin tog med.

Håber resten af #ulkløbben er med næste år, det er ikke det samme uden jer...

Tak hvis du valgte at læse hele indlægget... • Comments(1)//blog.ulkloebben.dk/#post192

MikkellerBar Berlin

ØlbarerPosted by Ole Neis Gudbergsen 05 May, 2017 07:38:44

Ulkløbben på Mikkeller Bar Berlin • Comments(4)//blog.ulkloebben.dk/#post189

Vagabund Brauerei Berlin

ØlbarerPosted by Ole Neis Gudbergsen 04 May, 2017 12:32:30
Så kom der et indlæg om Vagabund Brauerei i Berlin.

 • Comments(3)//blog.ulkloebben.dk/#post188

Smagning og Foredrag

Smagninger - ikke UlkløbbenPosted by Ole Neis Gudbergsen 03 Mar, 2014 22:37:03
ØlSmagning og Foredrag af Hr. Brygger Christian Skovdahl Andersen ( ØlFabrikken, Bierwerk og Beer Here )

Øl smagt:
RocketFuel en IPA
Executioner en IPA
Harwood en Brown Porter
Rooibos en Saison
Pale Hops en IIPA
Dark Hops en Dark IPA
Jule IPA
African Stout lagret 5 år
Helmuth en KellerBeer
Sod en Baltic PorterChristian var en god fortæller og kom meget rundt om Ølbrygningen indtil nu.
Han vil gerne benytte en blanding af Amerikanske og europæiske Humler i øllet, det synes han giver den bedste smag

Normalt koges humlen med i tre omgange:
Bitterhumle i 60 minutter, anden omgang er smagshumle, koges et kvarters og sidst tredje kun med et minut. Christian kommer ofte humlen i det sidste kvarter, til gengæld kommer han en del mere i end andre vælger
At han ikke benytter humle i første fase af brygningen gør at hans Øl ikke er så bittert i eftersmagen og det vil nok gøre at flere kvinder og alm. Øldrikkere vil kunne lide Øllet.

Han fortalte om tiden med ØlFabrikken, han og en god ven startede bryggeriet i et sommerhusområde, til stor irritation for de lokale og da Øllet var godt fik de stor succes. Gourmet Bryggeriet (GB) gik på Børsen og fik dermed en del penge, de blev bl.a. Brugt til at købe ØlFabrikken og deres opskrifter. Så Christian arbejdede for dem i Roskilde. Det endte dog trist da opskrifterne blev ændret for at gøre det billigere at producere og det gik ud over kvaliteten så Christian valgte at stoppe.

Han fortæller også om sin tid i Sydafrika med mærket BierWerk, bl.a. Var det bryggeri han benyttede, det mest urene han nogensinde har set, det til trods havde han aldrig inficeret øl. Han begyndte at drikke et urte udtræk som hed Rooibos, det har han brugt til en Saison Øl. Det giver en lidt spøjs smag, syntes jeg.

Han kunne også fortælle om starten på Micro bryg i DK hvor han var en af pionererne, sammen med bl.a. Mikkel og Kristian (Mikkeller) og Allan Poulsen (Brøckhouse) det var en tid hvor de alle hjalp hinanden og udvekslede erfaringer. Christian deler i øvrigt rundhåndet ud mht. Opskrifter og hjælper gerne, ligesom dengang.

Alt i Alt et par super spændende timer, hvor Christian lystigt fortæller om dit og dat og ikke mindst de medbragte øl som drikkes lystigt og debatteres. Christian bliver i øvrigt afbrudt en gang imellem af mobilen; der ringes om afhentning af fadølsanlæg og ikke mindst om lidt bestilling af øl, fordi som Christian siger det er jo en en-mands virksomhed og det er fedt at kunne leve af det.
De fine Etiketter har Christian selv lavet, det er jo hans eneste markedsføring som han selv siger det.

Dejligt med en entusiastisk og energisk person, der lever af sin hobby og har et dejligt overskud og en person som laver noget Super Øl.

Fremtidsplaner; der er et stort ønske om at lave noget surt, Vildgæret Øl i fremtiden. Det vil vi se frem til i Ulkløbben .

Tak til MaltBazaren og Christian for et super Arrangement.

Af Ulkløbben / Ole Neis Gudbergsen

 • Comments(1)//blog.ulkloebben.dk/#post118

Copenhagen Beer Celebration 2013

FestivalerPosted by Ole Neis Gudbergsen 09 May, 2013 14:31:24


 • Comments(3)//blog.ulkloebben.dk/#post83

CopenHagen Beer Celebration 2013 Yellow Session

FestivalerPosted by Ole Neis Gudbergsen 07 May, 2013 09:17:38
Copenhagen Beer Celebration 2013.
Det er endelig dagen, haster fra job. Ankommer kl. 15:25 og køen er rimelig og tager kun 10 minutter, 10 minutter hvor jeg småsludrer med en dansker om det kommende møde med Øl Himmelen, en Nordmand som står foran mig, gør opmærksom på at han var før mig i køen, så jeg ikke springer over ham. Jeg fortæller ham i en venlig og smågrinende tone at han ikke skal være nervøs for jeg springer over, hvis jeg ønskede det var jeg gået forbi ham. Med min Ulkløbst-shirt er jeg udødelig og klar på Alt. Nordmanden og Danskeren, anerkender den flotte t-shirt, dagen er allerede et hit. Så er det endelig blevet min tur, jeg får det anerkendende blik og bliver ønsket Velkommen og får mit Gule Armbånd. Får et lækkert glas, som i år er pænere og mere elegant. det er højere, med en stilk på mere end fem cm. sidste år var det nærmest tøndeformet , i år er det mere lige, nærmest som diamantslibning, det er finere mere elegant og er vel en anelse mere ØlSnobagtig mere Geekagtig på den Fede måde. Logoet er også ændret, ræven Mikkeller havde sidste år en flaske i munden, i år er den blevet mere fræk, kommet tættere på Storbyen og har nappet en arm, fingrene er blevet låst i en position hvor F... Fingeren naturligvis stritter, der er også kommet dato og årstal på. Det er et klart federe logo med Mikkeller den frække ræv som måske har bidt en fra Ledelsen af De Danske ØlEntusiaster og flået hånden af. Fakta er at denne Messe, er med klart bedre Øl, fra det dybeste sted af ØlKælderen, hvor kun de bedste bliver lagt og kommer frem til de store anledninger. Denne messe er for ØlSnobben, kenderen, hvorimod den anden ØlSmagning ( Copenhagen Beer Festival )er for den mere jævne ØlDrikker, et sted hvor Øllet lægger i køleskabet, Øl som ligger i starten af Skuret eller Kælderen, her behøver du ikke lede eller dykke langt. Fakta er også, at der er en prismæssigt kæmpe forskel, her er det øl som F.eks Cigar City Hunahpu's Imperial Stout, rated 100 på RateBeer, pris i Dk 200kr og Willemoes Porter til en 20kr . Begge er i øvrigt Gode Øl, men der er KlasseForskel på Smagen. Personligt kan jeg lide begge, men jeg ville aldrig drikke en Hunahpu's til frikadeller på en mandag aften, derimod kunne jeg godt drikke en Willemoes Porter.
Denne ØlEvent( CBC ) er en sand Celebration, Fest for alle i Branchen, Bryggeren, Fagmanden og ikke mindst den bevidste ØlSnob som jævnligt bruger over 70kr for en Øl. På Denne messe er der VerdensKlasse Øl, Øl som du ikke kan købe i Dk, Øl som kun er lavet til denne event og det er også en mulighed for at smage nogen af de Dyre Drenges Mesterværker.
Jeg går tre runde for at finde Ulkløbbens medlemmer, her irritere det mig at CBC ikke har sat Skilte op over bordene med Bryggerierne, men da jeg finder de andre Gutter hos Cigar City Brewing, kan jeg se fordelen, vi har nu siddepladser og adgang til WeltKlasseBeer, vi smager alt hvad de har med fra cheers, deres Øl som kun uddeles til venner normalt og ikke kan købes til TopHøjdepunktet Hunahpu's Imperial Stout Vintage årgang 2011, 2012 & 2013. Skægt at smage hvordan 2013 stadig har lidt toner af Syrlighed som grape, til 2011 som er fuldstændig blød som silke, eller NonneInderlår, det ypperste af BryggeKunst en smag som gør mig momentvis lykkelig ude af stand til at tænke på andet en dette Moment. Smagte sidste år på CBC 2012 en anden SuperØl fra Cigar Marshal Zhukov. Syntes nu 2011 Hunahpu's var bedre.
Seneftermiddagen driver derud af, jeg smager mange Fantastiske Øl, bl.a en dobbelt Imperial Stout på Fad fra Amager Bryghus som hedder double Black Mash den smager rigtig godt, prøver den både helt kold og efter at have varmet den med hænderne. Øllet smager bedre koldt, men endnu en SuperØl fra Amager. Smager også deres nye Lambic frugticus lambicus rasberry en god Sur Øl. Mikkeller, Smager Big George på cognac fade en glimrende Imperial Stout.
Fra Anchorage Brewing co. En fadlagret Barley Wine kaldet A deal with the Devil på 17,3 % smagte rigtig godt, men var for kold fra Fadet.
Fra Hoppin Frog smagte jeg Barrel Aged B.o.r.i.s. The Crusher, smager bare Fantastisk fik den også naturel det er god Øl.
Smagte også en Øl fra den "Gamle" Fanø Brygmester Ryan, han var ved et Engelsk Craft Bryggeri, en chili Vanilla øl, der var Mega Chilli smag, var lammet i SmagsLøgne indtil en Syrlig Øl fik renset op.
Smagte flere, men da jeg var noget påvirket er det ikke flere i Hukommelsen.
Super Fed ØlEvent.
Forbedringsforslag:
Plan over Bryggerierne, Skilte ved Bordene og ikke mindst en Hvid Dug på Bordene.
Super Ide med to Sessions næste gang :-)
Savnede The Hammers & Bæhr.
Tak for en Fantastisk Oplevelse i Ulkløbbens Regi.

 • Comments(4)//blog.ulkloebben.dk/#post82

Brev til Thomas / Mikkeller om at vinde Royal Rye Wine

RøverhistorierPosted by Ole Neis Gudbergsen 29 Dec, 2011 16:01:52
Mikkeller Jacobsen baltika bryg.

Halløj Thomas.

Indstiller Ulkløbben som værdige smagere af ovennævnte bryg. Vi vil naturligvis smage den i fællesskab og ligge video fra smagningen på vores hjemmeside ulkloebben.dk . Det vil være et af højdepunkterne i år 2012, hvor et andet vil være Copenhagen beer celebration 2012. Vi glæder os i Ulkløbben til at være med. Tak for et super år 2011, med mange super øl fra mikkeller og gode besøg på mikkeller bar. Rigtig fantastisk nytår til alle jer omkring mikkeller, i vil altid være blandt vore favoritter i Ulkløbben. Ses på mikkeller bar eller RBC 2012.
Ulkløbben
Ole Neis

 • Comments(3)//blog.ulkloebben.dk/#post30

Øl foredrag med Hornbeer, Jørgen Fogh Rasmussen

RøverhistorierPosted by Ole Neis Gudbergsen 21 Nov, 2011 13:36:35

Halløj.

Var til et spændende foredrag om Hornbeer med brygger Jørgen Fogh Rasmussen.

Bedst efter min smag var Caribean Rumstout, Juleøl 2011, Belgisk inspireret og Helge en Barley Wine, tror den er god til Risála`manda.

Jørgen var meget levende og god til at fortælle sin historie om bryggeriet.

Håber at vi kan tage en tur sammen derop til Kirke Hyllinge en dag, det er noget for event Masteren ;-).

Ole

 • Comments(4)//blog.ulkloebben.dk/#post28