Ulkløb Blog

Ulkløb Blog

Om denne blog

På denne side vil vi lejlighedsvis dele af vore opleveler i Ulkløbben såvel som medlemmernes øloplevelser uden for Ulkløbben.

Indlæggene er skrevet af medlemmerne for medlemmer...

...men DU er meget velkommen til at kigge med og give din mening.

Årets ølbar 2016

ÅrskavalkadePosted by Morten Hammerstrøm 14 Dec, 2016 08:13:28

Så er vi nået til 3. Dag i ”Danish Beer Blog Awards”

Dagens kåring er ny i forhold til sidste års kåring, så der var, desværre, ingen hjælp eller referencer, at læne sig op ad, i arkiverne.

Undertegnede har besøgt en del ølbarer, i løbet af 2016. Alene, eller med hele Ulkløbben, eller dele af den. Af naturlige årsager bliver det begrænset til, primært, at foregå i Kbh.

Ulkløbben har konfereret, på mail, om kandidaterne. Vi var ikke 100 % enige om en vinder, så vinderen er udpeget med bund i en oplevelse, Ulkløbben havde, samlet.

"In no particular order" vil jeg, herunder, liste nogle af barerne som blev foreslået, afsluttende med årets vinder:

Taphouse

Her har undertegnede smagt 105 forskellige, nye øl, i 2016 - fortæller Untappd mig.

Med de 61 haner; hvor Ungstrup (barens øl-ambassadør) sørger for, at der er noget for en hver smag, er det et super sted at være, uanset om man er hardcore ølsnob eller bare godt kan lide et glas godt øl.

Baren holdt 2 års fødselsdagsuge hvor jeg var der hver dag. Nogle dage alene, to dage med fruen og en enkelt dag med Ole, hvor vi senere endte på dagens vinder

Baren havde også Stone TTO (Tap Take Over) på alle 61 haner + 2 ekstra. Her var vi også et par stykker repræsenteret, fra Ulkløbben, til et ”Meet the Brewer” arrangement

TapHouse lå godt til i svinget, til at vinde årets pris og blev kun overgået af, at vi havde et decideret klubbesøg, hos vinderen.

Fermentoren
Her deltog Ole og undertegnede i Hoppin’ Frog TTO, efter at have deltaget i Amager Bryghus/Linda (Eks-Surly) brygning af ”Linda the Axe Grinder”

Her endte vi efter en af CBC dagene. Trods træthed hos enkelte deltagere blev det en super hyggelig afslutning, på festivallen

Super hyggeligt sted med god plads, udendørs


Ørsted/Søernes ølbar
Som altid er super hyggeligt at svinge forbi, men hvor vi ikke har været i Klub regi


En af de mange Mikkeller barer
Hvor jeg foretrækker Mikkeller & Friends/Koelschip om vinteren og Warpigs om sommeren – grundet de mange pladser udenfor.


Brus/Spontan
Her kunne fødselsdagsgaven, fra min kone – en middag på Restaurant Spontan, som er en del af To Øl’s etablissement – alene gøre den til kandidat. Sikke en oplevelse

Læs om den oplevelse her: http://blog.ulkloebben.dk/#post174

Super flot ”Brewpub” med masser af udendørspladser og godt øl (samt sodavand/cocktails) på hanerne.


Cafe Langebro
Er et superhyggeligt sted, i klassisk bodega stil men med gode øl, på hanerne og endnu bedre øl, i et overraskende omfangsrigt flaskekort. Her endte vi også efter en af CBC dagene og havde nogle hyggelige timer

Men ……….. prisen går til ……..

BANKSIA


Banksia overtog lokalerne fra Den Tatoverede Enke, som var en sublim restaurant/Belgisk bar med et meget stort udvalg af belgiske øl.

Nu er det blevet til et Australsk sted. Stadig med sublim mad men den belgiske bar blev skiftet ud og i hænderne på barchefen, Kasper, blev det til et sted hvor vi ølelskere kan nyde et afvekslende og spændende udvalg i fadøl og et – ikke så stort men meget velassorteret – flaske kort

Der har været en del TTO’s og Battles, på baren. Et virkelig højt aktivitetsniveau.

Efter baren har fået etableret overdækket udestue, med varmelamper er udesæsonen også udvidet en del og giver nogle ekstra pladser, til den ikke så store bar

Ud over deres øl, kan man købe mad, i baren. Mad, som er virkelig god.

Jeg har været der er en del gange, i årets løb men den primære årsag til, at de vinder prisen er, for den del af Ulkløbbens bytur som foregik her. Her fik vi forrygende mad, dejlig øl og en god betjening.


Læs om byturen her: http://blog.ulkloebben.dk/#post173

På Ulkløbbens vegne

/Mollemand  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Poletkongen 14 Dec, 2016 09:37:08

Godt skrevet Morten - du har egentligt haft et ret aktivt (læs vildt) "øl-år". Der har ikke været mange uger hvor du ikke lige har været "her eller der" med fruen, alene eller i selskab med hele eller dele af øl-familien. Jeg selv har kun været på Bankasia én gang og det var sammen med øl-familien, men det siger vel bare noget om mit skuffende aktivitetsniveau i år.

Godt "Rapport" Morten !


Posted by Neis 14 Dec, 2016 08:30:41

Meget enig Morten, sikke en oplevelse vi havde, madmæssigt var det jo genialt.
Krokodilledumpings i forretten, lækker Sous vide lavet Kænguru og den geniale dessert med AleSmiths Speedway Stout. Hertil var Øllene også gode det var et velafstemt festmåltid.
Kæmpe Tak til Kasper og de øvrige fra Banksia,