Ulkløb Blog

Ulkløb Blog

Om denne blog

På denne side vil vi lejlighedsvis dele af vore opleveler i Ulkløbben såvel som medlemmernes øloplevelser uden for Ulkløbben.

Indlæggene er skrevet af medlemmerne for medlemmer...

...men DU er meget velkommen til at kigge med og give din mening.

Founders Brewing Tap Takeover 2018

Smagninger - ikke UlkløbbenPosted by Ole Neis Gudbergsen 26 Jan, 2018 14:04:30

Founders Brewing Tap Takeover hos Skaal

Ulkløbbens CashManager og EventManager var taget på Tour hos den glimrende ØLbar, Skaal på Kultorvet.

Anledningen var at Skaal havde lokket det lækre Amerikanske Founders Brewing til at dukke op med tyve af deres gode ØL, nivauet er som altid højt når Founders er indblandet.

Founders er et stort Amerikansk Bryghus der er bosat i Michigan, her kommer lidt historie fra Wikipedia.

Canal Street Brewing Company blev organiseret i 1996 som John Pannell Brewing Company af Mike Stevens og Dave Engbers, der begyndte at drive virksomhed og ændrede selskabets navn til Canal Street Brewing Co. i 1997. Stevens og Engbers var ihærdige hjemmebryggere. Ølflaskens etiket indeholdt oprindeligt et gammelt sort og hvidt billede af de oprindelige Canal Street bryggerier med ordet "Founders" over det. Således blev virksomheden kendt som Founders Brewing Company.

Siden midten af ​​2000'erne er bryggeriet blevet et af de mest fremtrædende bryggerier i Michigan, de leverer til 37 stater og produktionskapacitet er 340.000 tønder om året. Founders var det 30. største amerikanske håndværksbryggeri efter salgsvolumen i 2012 og 41. største amerikanske bryggeri ved salg i 2012. I 2014 var grundlæggerne klatret til det 17. største håndværksbryggeri baseret på salgsvolumen og den 23. største samlede. I 2014 annoncerede Founders den anden udvidelse, som var på 35 millioner US $, det vil fordoble produktionskapaciteten.

Når udvidelsen er færdig, vil bryggeriet kunne producere 900.000 tønder, ifølge Grundlæggeren.

Fra 2013 blev de to øl, Kentucky Breakfast Stout (KBS) og Canadiske Breakfast Stout (CBS) placeret blandt BeerAdvocate's top 10 øl, med CBS rangeret som den 4. bedste øl i verden ved brugeranmeldelser.
I en afstemning i 2013 afholdt af Ratebeer.com, blev Founders det 3. bedste bryggeri i verden. Founders fik en 2. plads i 2011 og 2012.

I December 2014 meddelte grundlæggerne, at Mahou-San Miguel havde købt en 30% minoritetsandel i virksomheden. Dette gør at bryggeriet ikke længere er et håndværksbryggeri, ifølge Brewers Association definitionen, da det kræver, at håndværksbryggerier ikke er mere end 25% ejet af et makro-bryggeri.

Vi smagte 10 forskellige Founders ØL i går:

1. Canadian Breakfast Stout CBS 2017
2. Kentucky Breakfast Stout KBS 2017
3. Azacca IPA
4. Doom 2017
5. Sumatra Mountain Brown
6. Frootwood
7. Porter
8. Imperial Stout 2017
9. Breakfast Stout 2017
10. Festivus Wheat

Det kan godt være at det nu er et makro-bryggeri, men det er som altid vellavede ØL, hvor der er kælet for detaljerne, vi syntes begge at nivauet er højt for de smagte ØL og Founders er så absolut PT kvalitet, vi vil som altid holde øje med at kvaliteten holdes og opskrifterne ikke udvandes. Det er eccentielt at de store firma økonomichefer ikke kommer indover med de hurtige løsninger, der betyder øget profit på kort bane på bekostning af kvalitet.

Det var et glimrende udvalg som Ungstrup havde fået skaffet hjem, selskabet var som altid i top med Gode ØLvenner. ( NEIS )  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.