Ulkløb Blog

Ulkløb Blog

Om denne blog

På denne side vil vi lejlighedsvis dele af vore opleveler i Ulkløbben såvel som medlemmernes øloplevelser uden for Ulkløbben.

Indlæggene er skrevet af medlemmerne for medlemmer...

...men DU er meget velkommen til at kigge med og give din mening.

Årets ØLNyhed 2018

ÅrskavalkadePosted by Ole Neis Gudbergsen 13 Dec, 2018 07:22:14

Årets ØLNyhed 2018...

Ahhhhh... den tid på året igen, hvor mørket sænker sig tidligt, kulden breder sig og hvor det er helt legitimt, at sende konen afsted på julegavejagt, mens man selv lige finder en craftbeer bar og slapper af. Og så naturligvis også tiden, hvor ølbloggerne kårer årets favoritter indenfor en række kategorier. Igen i år falder Ulkløbben udenfor, da vi i sagens natur er flere om den skrivende pen og ikke bare én person. Vi har brudt vores hjerner og haft store og vilde(ish) diskussioner om hvad vi som kløb ville kåre som de bedste i 2018. I løbet af denne uge vil I kunne se hvad vi besluttede.

Så er det tid til Årets ØLNyhed.

Der er blevet afholdt 3 medlemsmøder, 1 bytur ( Mallorca ) samt besøg på MBCC 2018. I klubregi er der blevet smagt på 122 forskellige ØL. Der har været rigtig mange sublime ØL.

Der vil altid være et par runners-Up:

Oude Groseille Rouge

Share This fra The Bruerey

Boris Rocky Mountain Stout fra Hoppin Frog

I klubben var det jo svært med de “Sure” I starten, men efter de første 5 års spytten, hosten og hakken, var ganerne blevet vendt til den lidt specielle smag, karaktererne gik fra 1-2-3 stykker og pludselig opaf imod toppen til de 10, faktisk er de højest ratede ØL i kløbben som regel Sure eller Imp. Stouter.

Ulkløbbens ØLNyhed 2018 er :

En af de skønne oplevelser i år er Mikkeller Baghaven hvor der er blevet ansat en super Masterblender, blender er en person som kender sine ØLFade med ØL lagret i op til 100 egetræs tønder, han blender så sine ØL til han er tilfreds med smagen, Ehren Schmidt er også super dygtig til at finde forskellige vilde gærtyper fra omgivelserne og på den måde bliver der sammensat nogle skønne drikke en af dem er valgt til


Ulkløbben, Årets ØLNyhed 2018.

Stevns Bær

Mikkeller Baghaven præsenterer Øllen således:

Amerikansk Vild Ale fermenteret og lagret I Franske Ege træs foeder i 18 måneder også lagret med 350 g Danske stevnsbær/kirsebær pr. liter. Refermenteret og naturligt opbevaret på flasker i 4 måneder.

Det giver en skøn syrlig, velafbalanceret ØL med masser af frisk Stevnsbær / kirsebærsmag, Ehren har virkelig fået balanceret det syrlige med det frugtfyldte til en skøn drik.

Kan kun opfordre jer til at besøge / smage Mikkeller Baghavens skønne ØL, bryggeriet er beliggende på Reffen ude på den gamle B & W skibsgrund på Amager, lige overfor Langelinie, der serveres også andre skønne ØL.

Stort tillykke til @mikkellerbaghaven og Ehren Schmidt vi glæder os til flere "vilde" ØL fra jeres side.  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.