Ulkløb Blog

Ulkløb Blog

Om denne blog

På denne side vil vi lejlighedsvis dele af vore opleveler i Ulkløbben såvel som medlemmernes øloplevelser uden for Ulkløbben.

Indlæggene er skrevet af medlemmerne for medlemmer...

...men DU er meget velkommen til at kigge med og give din mening.

Årets Bryggeri 2018

ÅrskavalkadePosted by Jesper Hammerstrøm 14 Dec, 2018 22:55:24
Amager! Altså Amager Bryghus.
Ulkløbben kårer årets bedste bryggeri.
Og lige som sidste år; 2017, og 2015 er det Amager Bryghus.
Fire gange har danske ølbloggere kåret Årets Danske Bryggeri og tre af de fire gange har Ulkløbben kåret Amager Bryghus til vinderen.

I Ulkløbben er vi rigtigt dårlige til at tage beslutninger. Men når det gælder Amager Bryghus er vi enige. Det er landets bedste bryggeri. Ikke bare i år, men de sidste mange år.

MEN i år skal der samtidig tyres lidt malurt i karet. Vi vil have mere. Altså først og fremmest mere øl. Den går ikke med at fjerne 17 cl fra vores flasker. Hvem går de 17 cl til? Vi vil ha' hele flasken for os selv. Og den skal være på 50 cl.
Come on, Amager. Det er ikke whisky-bæltet det her. Det er Amager. Vi kan kan altså sagtens klare mosten. Så tilbage igen. Tilbage med 50 cl flaskerne. "Jamen, så drikker du bare to", siger i. Det gjorde vi også før, da der var 50 cl.!

Men vi vil have mere end bare øllet.
Hvad sker der for jer, Amager? Årets bryggeri i Danske Ølentusiaster?
Det bringer jer i liga med Thisted, der har vundet de seneste tre år. Den liga skal i slet ikke spille i.
I Ulkløbben er vi nervøse for, at i, Amager Bryghus, har taget det som en sovepude, at Ulkøbben kårer jer gang på gang. Så hermed et venligt spark bagi:
Spil i en anden lige. Fyld flaskerne til kanten (50 cl). Bliv ved med at lave fantastisk øl. Så nærmer vi os en ny kategori. En lifetime achievement for bryggerier :-)
Skål for f... Amager.smiley

  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Tangaa (minor) 15 Dec, 2018 11:02:22

Ganske enig ift bryggeri (hvilket vel er beroligende for jer, for så ved I, at én der virkelig har forstand på det, har blåstemplet jer ;-)) - men skræmmende nok uenig mht flaskestørrelsen...er sgu glad for de mindre størrelser, hvilket vel blot desværre atter viser, at jeg er en svagdrikker...

Posted by Neis 15 Dec, 2018 10:35:37

Sådan, vi vil ha 75 cl i hver flaske, for at dele, nej vil ha det for os selv...Amar’. Fordi I fortjener det og Ulkløbben fortjener 75 cl ØL... godt skrevet ChairManager

Posted by Neis 15 Dec, 2018 10:35:34

Sådan, vi vil ha 75 cl i hver flaske, for at dele, nej vil ha det for os selv...Amar’. Fordi I fortjener det og Ulkløbben fortjener 75 cl ØL... godt skrevet ChairManager